top of page

Elkaar ont-moeten

A39CB2F9-0A0D-4263-8BE2-AC2D3B083171.jpe

Kennismaking

Ik maak graag kennis met jou als ouder. Alles mag, en niets moet. Ik zal vooral veel luisteren naar jullie verhaal. In dit gesprek gaan we samen kijken welke uitdagingen jullie zoal ervaren en welke noden er zoal zijn. Op die manier kan je kennismaken en kan je als ouder ook kijken of je een klik voelt en of ik jullie kan verder helpen. 

Kostprijs: GRATIS

Duur: +- 30min

Locatie: bij jou aan huis

Coachingstraject

We gaan samen op pad, fijn! Een traject zijn doorgaans 3 of 4 sessies en nog een afsluitende sessie. Ik creëer graag een ruimte van vertrouwen en veiligheid. Ik doe dit het liefste met zowel jou als ouder als jouw kind. We gaan aan de slag met jullie talenten, kracht en mogelijkheden. Op die manier krijgen we een mooie wisselwerking en heb je als ouder ook direct voeling met hetgeen er speelt. Ik houd van openheid en eerlijkheid maar binnen een veilig kader. De intentie van het traject zijn steeds kleine, positieve leermomenten totdat we op een punt komen dat jullie samen terug verder kunnen en we dus kunnen afbouwen. Na elke sessie is er steeds een korte reflectie en vullen we samen jouw inzichtskaart in of tekenen we dit.

Kostprijs: 45 euro/sessie

Duur sessie: 60 min

Tijdstip: vrijdag tussen 16u-18u of zaterdag of zondag

Locatie: bij jou aan huis

Verplaatsingskosten:

Binnen Beringen = verplaatsing gratis

Buiten Beringen = + 5 euro/sessie

0D161058-27CD-44D2-889E-A9C935B91D97.jpe
7D498D66-36C5-439E-9E83-88DF2EF94075.jpe

Samen weer verder...

Wat je aandacht geeft groeit. Het is steeds een plezier als je ziet dat je kind weer krachtiger in zijn schoenen kan staan en groei ervaart. Ook de ouders ervaren meer inzichten, zelfvertrouwen en rust. Het is tijd om weer zelf als gezin verder te gaan. We komen nog een laatste keer samen voor een eindgesprekje. De deur laat ik op een kiertje staan, moest daar nood toe zijn.

Kostprijs: 30 euro

Duur: 45 min

Locatie: bij jou aan huis

Verplaatsingskosten:

Binnen Beringen = gratis

Buiten Beringen = 5 euro

Werkwijze: Producten

Werkwijze

Als coach stem ik steeds mijn manier van werken af op je kind en jou als ouder.

Ik werk op maat van jou. Ik zet daarom verschillende werkwijzen dewelke passen bij jou. Ik werk graag vanuit het kind zijn thuis. Dit heeft als voordeel dat het kind en u als ouder sneller op jullie gemak zijn in jullie eigen huiselijke sfeer. Daardoor leer ik het kind sneller in zijn eigenheid kennen en komen we snel tot zijn of haar essentie. Ik start graag met coaching van kinderen vanaf 8 jaar t.e.m 12 jaar. Dit is een leeftijd dat kinderen oud genoeg zijn om met hen aan de slag te kunnen gaan. Is je kind jonger, dan coach ik graag jou als ouder.


Mijn praktijk is bij jouw thuis!

They%20just%20wanted%20to%20have%20a%20cute%20family%20photoshoot%2C%20so%20we%20went%20to%20the%20f

Oudercoaching

Als ouder ben je een belangrijke schakel in de ontwikkeling van je kind. Er is een onzichtbaar lijntje tussen de ouder en het kind waardoor kinderen onbewust emoties, beperkende gevoelens, overtuigingen, stress en onrust van hun ouders oppikken. Je kind spiegelt jou als het ware.
Wees de verandering die je in je kind wil zien. 
Ik kijk graag met jou mee door coaching, creatieve werkvormen, systemisch werk en vraagstelling.

898D9A38-11D6-410C-A870-C3B984E5EEF2.jpe

Kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, oplossingsgericht, speciaal gericht op het kind. Het is een vorm van coaching waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. 

Bij kindercoaching werken we vooral met de kwaliteiten en talenten van het kind zelf, veelal dan dat we ons concentreren op het probleem dat er zich stelt. Ik kijk als het ware achter het gedrag. 

We gebruiken verschillende werkvormen. Ik stem de werkvorm af op maat van het kind en stem dit ook af met jou als ouder.

Zit je met zorgen over één van deze dingen? Of heb je nog een andere bezorgdheid? Ik help je graag!

- Moeite met uiten van gevoelens 
- Veel bange, boze of verdrietige buien 
- Moeilijk omgaan met nieuwe situaties binnen het gezin (scheiding, nieuw samengestelde gezinnen) 
- Weinig zelfvertrouwen 
- Perfectionisme
- Hoogsensitiviteit
- Harmonie binnen je gezin

Kids%20Drawing_edited.jpg

Groepscoaching

Gelukskoffercoaching is een wetenschappelijk onderbouwde groepstraining voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. In 7 sessies werken de kinderen (in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen) met verschillende thema's en bewezen interventies vanuit de positieve psychologie. Omdat jij als ouder/verzorger expert bent van jouw kind, word je actief bij de training betrokken. Tijdens een ouderbijeenkomst krijg je inzicht en handvatten die je helpen om je kind tijdens de trainingsperiode en daarna zo goed mogelijk te begeleiden en in zijn/haar kracht te zetten. En ook jij als ouder zal er dingen uit kunnen opsteken. Hoeveel mooier kan het zijn!
Heb je vragen?
Mail me gerust: loes@tlichthuis.be

Werkwijze: Diensten
bottom of page