za 10 apr.

|

i.s.m Atelier Mint (Lutgarde Site)

Jij en ik-workshop: geluk vermenigvuldigen door het te delen

Kostprijs: 35Euro/ouder + kind Opstart vanaf min. 4 deelnemers Max. 3 volwassenen en 3 kinderen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jij en ik-workshop: geluk vermenigvuldigen door het te delen

Tijd en locatie

10 apr. 2021 13:30 – 16:00

i.s.m Atelier Mint (Lutgarde Site), Stadswal 14, 3580 Beringen, België

Over het evenement

Ken je die momenten dat je voelt "ja,nu zijn we close". Bijvoorbeeld als je voor het slapen nog wat napraat met zoon of dochterlief op de rand van het bed. Of wanneer jullie in de auto gek meezingen met de radio. Gesprekken tijdens de afwas, op weg naar school,…Kortom, wanneer jullie heel erg in verbinding zijn met elkaar. Dat gaan we deze middag doen door middel van een geluksspel en het maken van een collage door te tekenen, schilderen, knutselen. Het verschil met die momenten dat jullie al zo samen zijn? In deze workshop hebben de kinderen de regie. Ik begeleid jullie en laat ik hen voor jullie bepalen welke kant jullie uitgaan en zullen we wat mooie inzichten de revue zien passeren over de aard van jullie relatie; wat daar al fantastisch aan is, en wat misschien fantastischer kan. Kinderen kunnen op deze manier nog wel eens belangrijke inzichten geven, die jou als ouder helpen hen beter te begrijpen en te kijken wat er zoal leeft.

Het brengt jullie dichter bij elkaar en je kind vindt zo’n exclusieve aandacht dé max!

Programma:

  • Neem elk een voorwerp mee waar jij als ouder en je kind gelukkig van worden, 2 aparte voorwerpen dus. Je deelt van te voren niet met elkaar wat je zal meebrengen, it’s a little secret. De fun begint dus al vooraf!
  • In een klein groepje maken we kennis met elkaar, wat geluk voor jou betekent, en vertel je over jouw voorwerp.
  • Tijd om te gaan spelen! Laat je verrassen door het geluksspel. 
  • Aan de slag met jullie collage:

->hoe zie jij geluk voor jezelf, binnen je gezin, wat vind ik leuk, wat smaakt naar meer…je tekent, schildert, plakt er op los

->wat mag ik aankijken, wat hoort eigenlijk niet bij mij, wat mag ik een plekje geven.. en loslaten

  • Als laatste gaan we ook effectief loslaten en gaan we datgene wat je een plekje willen geven ook echt verbranden, met echt vuur. Cool toch!
  • We komen samen en overlopen jullie ervaringen en vereeuwigen deze op jullie inzichtskaart die jullie meenemen naar huis.

Kies samen voor jullie moment en schrijf je vandaag nog in.

Tot binnenkort?

Loes@tlichthuis.be

Deel dit evenement